Hoppa till innehåll

 

Träffa John!

En trappägare som nyligen renoverade sin trappa med vårt team på Panelstugan PerfectStep. 

Vi bad John att dela med sig av sin erfarenhet av vårt företag och det slutliga resultatet av hans renoveringsprojekt.

 

Q: Vad inspirerade dig att renovera din trappa? 

A: Min trappa såg rätt utdaterad och sliten ut. Det började också kännas ganska osäkert, särskilt för mina barn och äldre föräldrar som ofta kommer på besök. Jag visste att det var dags för en förändring och något mer modernt, stabilt och säkert att använda.

Q: Vilka specifika tjänster använde du från vårt företag? 

A: Jag använde er först och främst för era unika trappräcken. Jag ville ha något unikt och modernt, och jag ville använda högkvalitativa material som skulle hålla länge. Ert team föreslog att jag skulle använda ek och rostfritt stål för handräcket och glas för ena sidan för en modern touch. Dessutom bestämde jag mig för att byta ut trappstegen till ekträ.

Q: Hur var din erfarenhet av att jobba med vårt team? 

A: Det var ett fantastiskt erfarenhet! Från den initiala konsultationen, till designprocessen och den slutliga installationen var ert team extremt professionellt, hjälpsamt och tålmodigt med att svara på alla mina frågor. Jag uppskattar också transparensen och kommunikationen under hela projektet.

Q: Vad tycker du om det slutliga resultatet? 

A: Jag är extremt nöjd med det slutliga resultatet! Trappan ser vacker och modern ut. Den är stabil, säker och matchar den övergripande looken på mitt hus. Handräcket av ek och rostfritt stål är elegant och snyggt. Glaset sidan ger en känsla av öppenhet och de nya trappstegen av ekträ är verkligen bekväma att gå på. Det har helt förändrat utseendet på mitt hem och jag får massor av komplimanger från mina besökare.

 

Läs mer om vad våra kunder säger om oss här! –> https://www.reco.se/panelstugan

 

För fler bilder och Inspiration, Se vår Instagram –>