Trapprenovering

Trapprenovering - Perfect Step

Ek eller Ask, massivt trä, Helstav, behandlat med hårdvaxolja & halkskydd. Rak trappa 15.200 kr, Svängd trappa 16.600 kr efter ROT.

Vi kan erbjuda en färdig trapprenovering (endast västra Sverige) för ca 1.200 kr/steg efter ROT, då ingår färdigbehandling av stegen med halkskydd, mätning, montering, lim och frakt.

Vi kommer KOSTNADSFRITT ut med prover och mäter Er trappa.

Titta gärna in på vår Facebooksida för mer bilder. Klicka Här.

Perfect Step är våran egen modell. Den finns i Ek eller Ask och är massiv, 8 mm tjock.
Vi tillverkar allt i vårt eget snickeri, trappsteg, trappräcken mm. Vi sprutlackerar och behandlar våra produkter i vårt måleri.
Ni får högsta kvalité till bästa pris hos oss!

Perfect Step

Vår populära trapprenovering har vi tagit fram själva. Vi har under många år jobbat med olika trapprenoveringar, egna och andras. Vi har nu tagit fram en produkt som håller den yttersta kvalitén och som alltid kommer behandlad med hårdvaxolja. Ingen efterbehandling krävs. Perfect Step är 8 mm tjock, i massivt trä. Den finns i Ek eller Ask. Alla våra steg behandlas med Osmo hårdvaxolja. De går också att få färgade.

Eget snickeri

Vi tillverkar allt själva i vårt eget snickeri. Alla våra träprodukter finputsas och oljas, framför allt med hårdvaxolja som ger en vacker och slitstark yta.

Ytbehandling

Trappstegen levereras alltid behandlade. Vi färdigbehandlar stegen med två lager Osmo hårdvaxolja, med halkskydd. De färgas även om så önskas.

Mått

Tjockleken på trappstegen är 8 mm och är i massivt trä (helstav). De specialtillverkas alltid enligt era egna mått.

Bor Ni inom 50 km från vår verkstad i Göteborg, så mäter vi och monterar Er nya trappa.

Övrigt

Våra trappsteg kommer med monterad nos och bakkantlist till öppen trappa eller sättsteg till stängd trappa. Alternativt så målar man bara de befintliga sättstegen vita.